div#facebook { position: fixed; right: 10px; top: 10px; width: 32px; }

TirvatarAdministrator
vanyali@aqq.euDla urozmaicenia gry postanowiłem wprowadzić obrazki, które będą wyświetlane w waszym profilu i oczywiście w pewnym stopniu nagradzały wasze trudy bardziej niż punkty reputacji. Myślę, że będzie to też pewna forma prestiżu. Takie obrazki mogą dawać tylko moderatorzy/admini. A więc zaczynajmy!
- Zasługi ogólne dla Everoldu. Gdy widzimy, że gracz aktywnie uczestniczy w życiu forum, jest osobą, która jest z nami w trudnych chwilach, oraz przyczyniła się do rozwoju forum. Krótko mówiąc - takie odznaczenie dostaje osoba godna naśladowania.
- Samotnik. Bohater w przygodach oraz wydarzeniach zawsze trzyma się z dala od ludzi, jest nieco aspołeczny. Wiecznie chodzi po świecie sam, nie ufa innym.
- Bogacz. Gracz miał w sakwie przynajmniej 2000 zm (oszustwa będą karane)
- Praworządny/Idealista. Bohater w przygodach oraz wydarzeniach pomaga innym, nie zastrasza, nie łamie prawa.
- Przywódca. Bohater w przygodach oraz wydarzeniach wykazuje się szczególnymi umiejętnościami przywódczymi, umie nakłonić resztę drużyny do współpracy
- Zły/Renegat. Przeciwieństwo Praworządnego
- Zaręczony/Mąż/Mężatka
- Pieczęć Mistrza Areny. Wojownik dokonał niesłychanych rzeczy na Arenie i zdobył sławę wśród tłumów.
- Wiedza. Bardzo ceniona umiejętność przez MG. Gracz podczas przygód i wydarzeń wykazuje się szczególną wyobraźnią. Ma ciekawe pomysły, które wykorzystuje w walce. Umie wykorzystać swoje umiejętności wybrane na początku gry.
- Religijny - Mistrz profesji. Gracz wykazuje znajomość swojego rzemiosła, ma stałą pracę
- Neutralny
- Opój. Gracz wykazuje się wyjątkowym pociągiem do mocnych trunków, które to często spożywa, a nierzadko nadużywa. - Filozof. W wypowiedziach gracza można doszukać się głębszego sensu oraz mądrego przekazu.
- Casanova/Madame
Łał, myślę że to naprawdę dobry pomysł. Może userzy będą bardziej się starać, żeby Evek się rozwijał? ;)